موقع د. محمود صبيح

منتدى موقع د. محمود صبيح

جميع الأوقات تستخدم GMT + ساعتين



إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ 431 مشاركة ]  الانتقال إلى صفحة السابق  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 29  التالي
الكاتب رسالة
 عنوان المشاركة: Re: لكى يا سيدتى
مشاركة غير مقروءةمرسل: الجمعة يوليو 10, 2015 4:52 pm 
غير متصل

اشترك في: السبت فبراير 06, 2010 8:26 pm
مشاركات: 10613
مكان: مصر
الله
ايه الجمال دة
تسلك ايديكي سيدة ملهمة كل الوصفات دي صحية وتجنن وهاجربها ان شاء الله بعد رمضان كمان
وكل سنة وحضرتك طيبة عيد سعيد يارب علينا كلنا

_________________
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لِمَ تَقُولُونَ مَا لَا تَفْعَلُونَ (2) كَبُرَ مَقْتًا عِندَ اللَّهِ أَن تَقُولُوا مَا لَا تَفْعَلُونَ (3) إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفًّا كَأَنَّهُم بُنْيَانٌ مَّرْصُوصٌ (4) سورة الصف


أعلى
 يشاهد الملف الشخصي  
 
 عنوان المشاركة: Re: لكى يا سيدتى
مشاركة غير مقروءةمرسل: السبت يوليو 11, 2015 1:06 am 
غير متصل

اشترك في: الخميس مايو 30, 2013 5:51 am
مشاركات: 30344
خلف الظلال كتب:
[size=150]الله
ايه الجمال دة
تسلك ايديكي سيدة ملهمة كل الوصفات دي صحية وتجنن وهاجربها ان شاء الله بعد رمضان كمان
وكل سنة وحضرتك طيبة عيد سعيد يارب علينا كلنا


تسلمى حبيبتى الغالية خلف الظلال ربنا يكرمك و يجبر بخطرك حبيبة قلبى و بالهنا و الشفا صحتين و عافية مقدما و معظم هذه الوصفات و إن كنت نقلاهم و لكنى أنقل الوصفة التى أكون على الحقيقة بعملها بنفس الطريقة للفائدة الله يسعدك [/size]

_________________



مولاي صل وسلم دائما أبداعلى حبيبك خير الخلق كلهم
اللهم صل على هذا النبى الأمين وأجعلنا من خاصة المقربين لديه السعداء وعلى آله وسلم حق قدره ومقداره العظيم




أعلى
 يشاهد الملف الشخصي  
 
 عنوان المشاركة: Re: لكى يا سيدتى
مشاركة غير مقروءةمرسل: السبت يوليو 11, 2015 5:38 pm 
غير متصل

اشترك في: الخميس مايو 30, 2013 5:51 am
مشاركات: 30344
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته

أقترب العيد تقبل الله منكم صالح الأعمال و جعلنا جميعا ممن أعتق رقابهم من النار اللهم آمين كل عام و أنتم طيبين و مولانا الكريم بخير صحة و حال وبركة فى العمر و الأهل و الرزق و العمل و بتوفيق من الله و مدد من نبيه صلوات ربى و سلامه عليه و على آله اللهم آمين


ملاحظات على كحك العيد وطريقته و مقاديره نزلتها لكى بالأمس
• 1-قومى بدعك العجينة بطريقة جيدة حتى تحصلى على كعك ناعم ولا تقومى أبداا بتزويد العجينة بالماء لان كثرة الماء
تفقد الكحك ليونته وليس العكس
2-قومى بوضع السمسم أبيضا لانه يتم تحميصه حينما تضعى فوقه السمن المقدوح
3-لكل كوب من الدقيق نستخدم من كوب إلى كوب ونصف ماء
حسب نوع الدقيق
4-تستخدم ملعقة خميرة فورية لكل 4 أكواب من الدقيق


صورة

2--الغريبه
صورة
المقادير :
6 كوب دقيق منخول
1 كوب سمن
1 كوب سكر بودرة منخول
بياض بيضة , فانليا
للتجميل:
لوز فسدق أو اى شى من المكسرات المفرى
الطريقة :
يخفق السمن بملقة خشب أو بالمضرب الكهربائى حتى يصير هشا يضاف السكر اليه بالتدريج مع الاستمرار فى الخفق ختى يصير الخليط مثل الكريمة ويخفق بياض البيضة مع الفانليا بالشوكة ويضاف الخليط السابق وتخفق المقادير جيدا ويضاف الدقيق بالتدريج ويقلب المقدار دون دعك حتى تتكون عجينة ناعمة يمكن تشكليها وتشكل على هيئة كرات صغية ويضع فى وسكها المكسرات وترص الواحدات متباعدة فى الصاح الخبيز وتخبز فى فرن هادئ الحرار حتى يتم النضج مع مراعاة عدم تغير لونها ترفع الغريبة من الصجات بعد ما تبرد

_________________



مولاي صل وسلم دائما أبداعلى حبيبك خير الخلق كلهم
اللهم صل على هذا النبى الأمين وأجعلنا من خاصة المقربين لديه السعداء وعلى آله وسلم حق قدره ومقداره العظيم




أعلى
 يشاهد الملف الشخصي  
 
 عنوان المشاركة: Re: لكى يا سيدتى
مشاركة غير مقروءةمرسل: السبت يوليو 11, 2015 6:48 pm 
غير متصل

اشترك في: الجمعة فبراير 27, 2004 4:45 am
مشاركات: 15315
حبيبتى ملهمة تسلم ايدك

وكل سنة وانتى بخير وصحة وعافية وستر

كنت بفكر اعمل كحك تتفتكرى أحسن اضع لبن بدل الماء

علشان يبقى أنعم ولا إيه اصلى بقالى سنين مش بعمل

ونسيت الطريقة وإيه كانت النتيجة لما حطتيتى ماء فى العجينة

لو طلع ناعم برضوا يبقى خلاص بلاش لبن علشان يبقى خفيف شوية

كفاية السمنة اللى فيه

قولى لى إيه رأيك ياملهمة وشكراً لكى


أعلى
 يشاهد الملف الشخصي  
 
 عنوان المشاركة: Re: لكى يا سيدتى
مشاركة غير مقروءةمرسل: الأحد يوليو 12, 2015 1:11 am 
غير متصل

اشترك في: الأربعاء يناير 02, 2013 5:01 pm
مشاركات: 9890
تسلم إيدك اختى الغالية ملهمة ، بصراحة حاجة جميلة جدا وتفتح النفس :)
جزاكى الله خيرا على مجهودك ، ربنا يباركلك يا رب ،
لو تعرفى طريقة لعمل البسبوسة وتكون مجربة ونتائجها مضمونة ياريت تقوليهالنا ،
لحسن عملتها 3 مرات وفشلت فيها فشل ذريع ....
تقبل الله منكى صالح الأعمال وكل عام وانتى واسرتك الكريمة بالف خير..

_________________
أيا ساقيا على غرة أتى
يُحدثني وبالري يملؤني ،
فهلا ترفقت بى ،
فمازلت في دهشة الوصف
ابحث عن وصف لما ذُقته ....

                         
                 
              


أعلى
 يشاهد الملف الشخصي  
 
 عنوان المشاركة: Re: لكى يا سيدتى
مشاركة غير مقروءةمرسل: الأحد يوليو 12, 2015 1:30 am 
غير متصل

اشترك في: الخميس مايو 30, 2013 5:51 am
مشاركات: 30344




المهاجرة كتب:
[size=200]حبيبتى ملهمة تسلم ايدك

وكل سنة وانتى بخير وصحة وعافية وستر

كنت بفكر اعمل كحك تتفتكرى أحسن اضع لبن بدل الماء

علشان يبقى أنعم ولا إيه اصلى بقالى سنين مش بعمل

ونسيت الطريقة وإيه كانت النتيجة لما حطتيتى ماء فى العجينة

لو طلع ناعم برضوا يبقى خلاص بلاش لبن علشان يبقى خفيف شوية

كفاية السمنة اللى فيه

قولى لى إيه رأيك ياملهمة وشكراً لكى


النيل الخالد كتب:
تسلم إيدك اختى الغالية ملهمة ، بصراحة حاجة جميلة جدا وتفتح النفس :)
جزاكى الله خيرا على مجهودك ، ربنا يباركلك يا رب ،
لو تعرفى طريقة لعمل البسبوسة وتكون مجربة ونتائجها مضمونة ياريت تقوليهالنا ،
لحسن عملتها 3 مرات وفشلت فيها فشل ذريع ....
تقبل الله منكى صالح الأعمال وكل عام وانتى واسرتك الكريمة بالف خير..



الله يكرمكم أختى الكريمة المهاجرة أنا أستعمل الماء الدافئ فى عمل الكحك و بيكون الكحك ناعم جدا و جميل جدا بس أهم حاجة سيبى العجين يخمر جيدا يعنى مش أقل من ساعتين و أشترى نوع جيد من الدقيق الفاخر لأن فيه نوع دقيق بينطر السمن فالكحك يبقى خشن و السمن البلدى لا تبان فى الطعم


أختى الكريمة النيل الخالد بكرة إن شاء الله أضع لكى طريقة سهلة للبسبوسة

جزاكم الله خيرا و شكرا لمروركم الجميل
[/size]

_________________



مولاي صل وسلم دائما أبداعلى حبيبك خير الخلق كلهم
اللهم صل على هذا النبى الأمين وأجعلنا من خاصة المقربين لديه السعداء وعلى آله وسلم حق قدره ومقداره العظيم




أعلى
 يشاهد الملف الشخصي  
 
 عنوان المشاركة: Re: لكى يا سيدتى
مشاركة غير مقروءةمرسل: الأحد يوليو 12, 2015 5:48 pm 
غير متصل

اشترك في: الخميس مايو 30, 2013 5:51 am
مشاركات: 30344
بسم الله الرحمن الرحيم

أقترب العيد تقبل الله منكم صالح الأعمال و جعلنا جميعا ممن أعتق رقابهم من النار اللهم آمين كل عام و أنتم طيبين و مولانا الكريم بخير صحة و حال وبركة فى العمر و الأهل و الرزق و العمل و بتوفيق من الله و مدد من نبيه صلوات ربى و سلامه عليه و على آله اللهم آمين


أقدم لكى ياسيدتى اليوم صنفان الأول بناءا على طلب أختى الحبيبة النيل الخالدصورة

أختى الكريمة النيل الخالد بكرة إن شاء الله أضع لكى طريقة سهلة للبسبوسة
صورة
بداية والله أختى الكريمة لا تنسى قبل البداية بسم الله الرحمن الرحيم
ثانيا و الله العظيم منذ أن تعودت على قول يد النبى قبل أيدينا صلى الله عليه و على آله و سلم تسليما كثيرا و الأكل أطعم و أجمل
الله يسعد و يحفظ و يكرم من علمها لى و يبارك له فى عمره و أهله و ماله و عمله اللهم آمين

المقادير

2 كوب سميد
كوب سكر
كوب جوز هند
كوب لبن
نص كوب سمنة
معلقتين زبادى
معلقة صغيرة فانليا
لوز على الوجه

الطريقة
السميد وعلية السكر وجوز الهند والفنليا وقلبتهم عى بعض
اللبن والسمنة على النار لحد ما السمنة تسيح وبعد كدة حطتهم على المواد الجافة اللى قلبناهم معا
وضعى عليهم معلقتين الزبادى واقلبيهم
بعدكده صبيهم فى الصنية ثم قطعي البسبوسة مربعات و هى فى الصنية قبل دخولها الفرن و فى كل مربع ضعى لوزة من اللوز المقشر

ضعيها فى الفرن على درجة حرارة 180 تقريبا نص ساعة واول ما تحمر من الجناب ولعى الشواية واهم حاجه انا البسبوسة تكون سخنه والشربات كمان يكون سخن


مقدار العسل أو الشربات
كوب سكر
كوب ماء
و عصير نص ليمونه
معلقة سمن

وبالهنا و الشفا


2---صورة


البتي فور

المقادير :-
4 اكواب دقيق
2 كوب سمن
1 كوب سكر مطحون
2 ملعقة بيكنج بودر
2 ملعقة كاكاو خام
4 بيضات
1 ملعقة فانيليا
للتزيين :-
مربى + جوز هند + شيكولاته مبشورة + فسدق + لوز
طريقة التحضير :-
اولا نقوم باحضار اناء عميق و نضع فيه السمن و نقوم بفرك السمن جيدا ، ثم نضيف السكر و نفرك براحة اليد مرة اخرى الى ان يتكون خليط كريمي ، ثم نقوم بوضع البيض واحدة تلو الاخرى ، و في كل مرة نقوم بفرك الخليط جيدا ، الا ان يتكون خليط متمازج ، ثم نحضر اناء اخر و نضع فيه الدقيق و البيكنج بودر ، ثم نقوم بالاضافة كوب تلو الاخر ، حتى تتكون عجينة لينة و غير ملتصقة براحة اليد ، ثم نحضر وعاء صغير به ملعقتين الكاكاو الخام و نضع به ثلث العجينة و نخلطها جيدا ، ثم نقوم بالتشكيل باستخدام الماكينة ، و ندخلها فرن هادئ الى ان يصبح لونها ذهبيا ، و بعد ان تبرد نقوم بالتزيين و ذلك باضافة الشيكولاته السائلة و جوز الهند و المربى .

وصحتين و عافية

_________________



مولاي صل وسلم دائما أبداعلى حبيبك خير الخلق كلهم
اللهم صل على هذا النبى الأمين وأجعلنا من خاصة المقربين لديه السعداء وعلى آله وسلم حق قدره ومقداره العظيم




أعلى
 يشاهد الملف الشخصي  
 
 عنوان المشاركة: Re: لكى يا سيدتى
مشاركة غير مقروءةمرسل: الاثنين يوليو 13, 2015 1:20 am 
غير متصل

اشترك في: الأربعاء يناير 02, 2013 5:01 pm
مشاركات: 9890
molhma كتب:
بسم الله الرحمن الرحيم

أقترب العيد تقبل الله منكم صالح الأعمال و جعلنا جميعا ممن أعتق رقابهم من النار اللهم آمين كل عام و أنتم طيبين و مولانا الكريم بخير صحة و حال وبركة فى العمر و الأهل و الرزق و العمل و بتوفيق من الله و مدد من نبيه صلوات ربى و سلامه عليه و على آله اللهم آمين


أقدم لكى ياسيدتى اليوم صنفان الأول بناءا على طلب أختى الحبيبة النيل الخالدصورة

أختى الكريمة النيل الخالد بكرة إن شاء الله أضع لكى طريقة سهلة للبسبوسة
صورة
بداية والله أختى الكريمة لا تنسى قبل البداية بسم الله الرحمن الرحيم
ثانيا و الله العظيم منذ أن تعودت على قول يد النبى قبل أيدينا صلى الله عليه و على آله و سلم تسليما كثيرا و الأكل أطعم و أجمل
الله يسعد و يحفظ و يكرم من علمها لى و يبارك له فى عمره و أهله و ماله و عمله اللهم آمين

المقادير

2 كوب سميد
كوب سكر
كوب جوز هند
كوب لبن
نص كوب سمنة
معلقتين زبادى
معلقة صغيرة فانليا
لوز على الوجه

الطريقة
السميد وعلية السكر وجوز الهند والفنليا وقلبتهم عى بعض
اللبن والسمنة على النار لحد ما السمنة تسيح وبعد كدة حطتهم على المواد الجافة اللى قلبناهم معا
وضعى عليهم معلقتين الزبادى واقلبيهم
بعدكده صبيهم فى الصنية ثم قطعي البسبوسة مربعات و هى فى الصنية قبل دخولها الفرن و فى كل مربع ضعى لوزة من اللوز المقشر

ضعيها فى الفرن على درجة حرارة 180 تقريبا نص ساعة واول ما تحمر من الجناب ولعى الشواية واهم حاجه انا البسبوسة تكون سخنه والشربات كمان يكون سخن


مقدار العسل أو الشربات
كوب سكر
كوب ماء
و عصير نص ليمونه
معلقة سمن

وبالهنا و الشفا

شكرا اختى الغالية ملهمة ، وصفة جميلة وجديدة لم أجربها من قبل ، سوف أجربها بإذن الله .
جزاكى الله خيرا وسلمت يداكى ، وكل عام وانتى بخير .

_________________
أيا ساقيا على غرة أتى
يُحدثني وبالري يملؤني ،
فهلا ترفقت بى ،
فمازلت في دهشة الوصف
ابحث عن وصف لما ذُقته ....

                         
                 
              


أعلى
 يشاهد الملف الشخصي  
 
 عنوان المشاركة: Re: لكى يا سيدتى
مشاركة غير مقروءةمرسل: الاثنين يوليو 13, 2015 1:38 am 
غير متصل

اشترك في: الخميس مايو 30, 2013 5:51 am
مشاركات: 30344
كل سنة و انتى طيبة أختى الكريمة و أسرتك بخير و سعادة أأمرى و الله فى أى وصفة عنيا ليكى و لكل الأحباب ربنا يعيد الأيام الطيبة على مولانا و على جميع الأخوة و الأخوات بخير و أمن و أمان من عند الله

_________________



مولاي صل وسلم دائما أبداعلى حبيبك خير الخلق كلهم
اللهم صل على هذا النبى الأمين وأجعلنا من خاصة المقربين لديه السعداء وعلى آله وسلم حق قدره ومقداره العظيم




أعلى
 يشاهد الملف الشخصي  
 
 عنوان المشاركة: Re: لكى يا سيدتى
مشاركة غير مقروءةمرسل: الاثنين يوليو 13, 2015 1:48 am 
غير متصل

اشترك في: الأربعاء يناير 02, 2013 5:01 pm
مشاركات: 9890
اللهم آمين اللهم آمين اللهم آمين .
الله يكرمك اختى الحبيبة ملهمة

صورةصورةصورة

_________________
أيا ساقيا على غرة أتى
يُحدثني وبالري يملؤني ،
فهلا ترفقت بى ،
فمازلت في دهشة الوصف
ابحث عن وصف لما ذُقته ....

                         
                 
              


أعلى
 يشاهد الملف الشخصي  
 
 عنوان المشاركة: Re: لكى يا سيدتى
مشاركة غير مقروءةمرسل: الاثنين يوليو 13, 2015 5:20 pm 
غير متصل

اشترك في: الخميس مايو 30, 2013 5:51 am
مشاركات: 30344
بسم الله الرحمن الرحيم

أقترب العيد تقبل الله منكم صالح الأعمال و جعلنا جميعا ممن أعتق رقابهم من النار اللهم آمين كل عام و أنتم طيبين و مولانا الكريم بخير صحة و حال وبركة فى العمر و الأهل و الرزق و العمل و بتوفيق من الله و مدد من نبيه صلوات ربى و سلامه عليه و على آله اللهم آمين


بسكويت النشادر

المقادير

3 كوب دقيق
بيضة

كوب زبدة = 200 جم

2/3 كوب سكر باودر

3 ملعقة أكل حليب سائل دافئ

2 ملعقة صغيرة ممسوحة نشادر
1/4 ملعقة صغيرة بيكنج باودر
2 فانيلا
رشة ملح

صورة

التحضير :


تخفق الزبدة مع السكر حتى تصبح هشة + البيض الواحدة بعد الأخرى مع استمرار الخفق بعد كل بيضة حتى تختفي + الفانيلا ويخفق المزيج
يذوب النشادر في الحليب الدافئ (سيفور ويغلظ)

يضاف خليط الحليب والنشادر ويخفق + البيكنج باودر والملح ويخفق + الدقيق مع ابقاء القليل منه مع العجن ( لانبالغ في العجن مجرد التجانس وعدم الالتصاق باليد)

وتكون طرية جداكعجينة البيتي فوروإذا كانت محتاجةلقليل من الدقيق نضيفه

توضع العجينة في كيس الحلواني برأس البسكويت اللي يكون من جانب سادة ومن جانب مشرشر أو ماكينة البسكويت

ويشكل البسكويت في صينية مدهونة سمن خفيف

ويخبز بدرجة 180 لمدة 15 دقيقة حتى يأخذ اللون الذهبى

وبالهنا و الشفا

_________________



مولاي صل وسلم دائما أبداعلى حبيبك خير الخلق كلهم
اللهم صل على هذا النبى الأمين وأجعلنا من خاصة المقربين لديه السعداء وعلى آله وسلم حق قدره ومقداره العظيم




أعلى
 يشاهد الملف الشخصي  
 
 عنوان المشاركة: Re: لكى يا سيدتى
مشاركة غير مقروءةمرسل: الاثنين يوليو 13, 2015 6:49 pm 
غير متصل

اشترك في: الجمعة فبراير 27, 2004 4:45 am
مشاركات: 15315
شكراً ملهمة وتسلم ايدك

وكل سنة وإنتى طيبة وبصحة وعافية وخير وسعادة

وكل أسرتك يارب


أعلى
 يشاهد الملف الشخصي  
 
 عنوان المشاركة: Re: لكى يا سيدتى
مشاركة غير مقروءةمرسل: الثلاثاء يوليو 14, 2015 4:38 pm 
غير متصل

اشترك في: الخميس مايو 30, 2013 5:51 am
مشاركات: 30344

بسم الله الرحمن الرحيم

أقترب العيد تقبل الله منكم صالح الأعمال و جعلنا جميعا ممن أعتق رقابهم من النار اللهم آمين كل عام و أنتم طيبين و مولانا الكريم بخير صحة و حال وبركة فى العمر و الأهل و الرزق و العمل و بتوفيق من الله و مدد من نبيه صلوات ربى و سلامه عليه و على آله اللهم آمين


الصنف الذى أقدمه لكى اليوم سيدتى هو
القرص دلعوها وخلوها منين أصابع بدل شكل القرص
كما قال مولانا و سيدى الكريم الله يعزه و يكرمه اللهم أمين

القراقيش او المنين
صورة


اولا المقادير
كيلو دقيق ولو بالكوب يبقى 5 اكواب دقيق
كوب لبن دافىء
ملعقه طعام ممسوحه خميره
نصف كيلو سمن او زبده لا تندهشوا من كميه السمن
ربع كوب ماء
ملعقه صغيره ملح
شمر أوينسون
طريقة عمل القراقيش او المنين

يوضع السمن علي النار يجب ان يسخن ويغلى ولكن بدون ان يحترق يقدوح
نعمل حفره فى الدقيق ونضع الملح والسمسم وممكن تستعملى شمر وينسون
نضيف السمن الساخن
نقلب الخليط بملعقه خشبيه لانه ساخن
وبعد مايبرد نبس الدقيق يعنى ندعكه بالكفين جيد وبعدين نضيف اللبن ويكون مذاب فيه الخميره ولو العجينه محتاجه تانى نضيف ربع كوب الماء الدافىء ونعجن
نترك العجينه ترتاح عشر دقايق
ونفردها جيدا ونقطعها مستطيلات بالطول
ممكن نحشيهاعجوة
صورة
ونبدأ برصها فى صاج الفرن ونغطيها ونتركها تخمر حوالى ساعتين



بعد ما تخمر ندخلها الفرن ونضعها فى الرف المتوسط على حراره 180 حوالى ربع ساعه وبعدين نفتح عليها الشوايه من فوق حوالى دقيقه واحده حتى تحمر

وبالهنا و الشفا صحتين و عاقية

_________________



مولاي صل وسلم دائما أبداعلى حبيبك خير الخلق كلهم
اللهم صل على هذا النبى الأمين وأجعلنا من خاصة المقربين لديه السعداء وعلى آله وسلم حق قدره ومقداره العظيم




أعلى
 يشاهد الملف الشخصي  
 
 عنوان المشاركة: Re: لكى يا سيدتى
مشاركة غير مقروءةمرسل: الأربعاء يوليو 15, 2015 1:02 am 
غير متصل

اشترك في: الخميس مايو 30, 2013 5:51 am
مشاركات: 30344
المهاجرة كتب:
[size=200]شكراً ملهمة وتسلم ايدك

وكل سنة وإنتى طيبة وبصحة وعافية وخير وسعادة

وكل أسرتك يارب



وانتى طيبة و أسرتك الكريمة بخير و سعادة أختى الحبيبة المهاجرة كتر خيرك و تسلمى حبيبتى من كل شر
جزاكى الله خيرا و شرفنى مرورك العطر
[/size]

_________________



مولاي صل وسلم دائما أبداعلى حبيبك خير الخلق كلهم
اللهم صل على هذا النبى الأمين وأجعلنا من خاصة المقربين لديه السعداء وعلى آله وسلم حق قدره ومقداره العظيم




أعلى
 يشاهد الملف الشخصي  
 
 عنوان المشاركة: Re: لكى يا سيدتى
مشاركة غير مقروءةمرسل: الأربعاء يوليو 15, 2015 1:34 am 
غير متصل

اشترك في: السبت مايو 04, 2013 11:26 pm
مشاركات: 1332
تسلم ايديكي ياغالية وكل سنة وانت طيبة

_________________
غريب على باب الرجاء طريح
يناديك موصول الجوى والنوح

يهون عذاب الجسم والروح سالما

فكيف وروح المستهام جروح جروحه

واهواك ولكنى اخاف واستحى اذا

قلت قلبى فى هواك جريح


أعلى
 يشاهد الملف الشخصي  
 
عرض مشاركات سابقة منذ:  مرتبة بواسطة  
إرسال موضوع جديد الرد على الموضوع  [ 431 مشاركة ]  الانتقال إلى صفحة السابق  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 29  التالي

جميع الأوقات تستخدم GMT + ساعتين


الموجودون الآن

المستخدمون المتصفحون لهذا المنتدى: لا يوجد أعضاء مسجلين متصلين و 2 زائر/زوار


لا تستطيع كتابة مواضيع جديدة في هذا المنتدى
لا تستطيع كتابة ردود في هذا المنتدى
لا تستطيع تعديل مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع حذف مشاركاتك في هذا المنتدى
لا تستطيع إرفاق ملف في هذا المنتدى

البحث عن:
الانتقال الى:  
© 2011 www.msobieh.com

جميع المواضيع والآراء والتعليقات والردود والصور المنشورة في المنتديات تعبر عن رأي أصحابها فقط